Skip to content
CleanPilot_Go_RGB_Hvit_Liggende

CleanPilot Go skapar värde för lokalvårdare

Nordens bästa digitala verktyg för rengöring bidrar till ökat engagemang, ansvarstagande och motivation bland lokalvårdare.

iPad with sensor 2 (New iPad - without the shadow)

Varför CleanPilot Go?

21-1

Förbättrat engagemang

20-1

Ökat fokus och bättre säkerhet i planering

19-1

Bättre översikt över arbetsvardagen

18-1

Öka mervärdet – logga extraarbete och avvikelser

17-1

Egen dokumentation för ökad trygghet

14

Bättre arbetskvalité – direkt tillgång till appen INSTA 800

16-1

Operativ syn på verksamheten

20

Ansvarsfördelning – involvera lokalvårdare i planeringen

15

Bättre kommunikation mellan ansvarig chef, medarbetare och kunder

CleanPilot Go förändrar lokalvårdarnas roll och gör dem till organisationens operativa ögon och servicemedarbetare. Delaktigheten ökar ägandeskapet och engagemanget – en win-win-situation för alla.

Nordens bästa digitala verktyg för lokalvård

CleanPilot Go är designad och anpassad för lokalvårdare. Branschens mest innovativa verktyg ger bättre överblick över arbetsuppgifter och scheman, större inflytande i verksamheten och möjlighet att utföra det dagliga arbetet mer effektivt. 

All data dokumenteras och insikterna gör det möjligt för ansvariga chefer att fördela arbetsbelastning och ansvar mellan lokalvårdare. CleanPilot Go möjliggör även en mer effektiv kommunikation mellan medarbetare och gör att ansvariga chefer enkelt kan ge support direkt via appen. Att detta kan göras i realtid innebär att resurser och arbetsuppgifter blir mer flexibla och att leveranssäkerheten ökar.

cleanpilot_tablet

CleanPilot Go gör lokalvårdare mer digitala och motiverade

Med hjälp av CleanPilot Go blir lokalvårdare mer digitala och moderna. Appen förser organisationen med interaktiva och visuella arbetsplaner och planritningar som enkelt kan uppdateras eller omfördelas om avvikelser uppstår.

Alla lokalvårdare får en tydlig överblick över sina arbetsuppgifter och kan enkelt dokumentera avvikelser och utfört arbete. Att dessutom kunna kommunicera med teamleader, ansvarig chef och andra medarbetare optimerar arbetsdagen för alla. 

Appen ger även enhetlig information och gemensam överblick av verksamheten, vilket bidrar till transparens och att alla medarbetare får samma förutsättningar att utföra sitt arbete.

Har du frågor?

Våra experter och medarbetare svarar mer än gärna på dina frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!