Skip to content

CleanPilot skapar värde i alla led

Upptäck vårt användarvänliga, webbaserade koncept som är skräddarsytt för modern, behovsbaserad städning. Planera, hantera och optimera din städleverans med lätthet!

Branschens mest kompletta system för rengöring

Välkommen till framtidens städupplevelse med CleanPilot!

Vårt revolutionerande koncept är branschens mest innovativa och pålitliga rengöringssystem, som verkligen förbättrar vardagen för alla inblandade.

Utforska skräddarsydda verktyg som främjar samarbete genom alla nyckelprocesser i städleveransen.

Med CleanPilot uppnår du enkel interaktion och dynamiska processer genom verktyget och du kan enkelt koppla upp dig till sensorer, robotar och andra smarta maskiner.

konsepthjul-endelig fil

CleanPilot

Fyra olika produkter som förenklar alla steg i en rengöringsprocess.
Verktyg för smidig planering och kostnadsberäkning. Här finns dessutom tillägg för kalkyler, kostnadsfördelning och ekonomisk förvaltning.
App för lokalvårdare med unika funktioner för beslutsstöd, kommunikation och dokumentation.
Webbaserat verktyg för ansvariga ledare – överblick i realtid och kommunikation med lokalvårdare, kunder och slutanvändare.
Kundportal med tillgång till transparenta kommunikation, leveranser, rapporter samt avvikelse- och orderhantering.

Serverinformation

Våra portaler är cloud-baserade, med servertjänster från leverantörer som håller en hög säkerhetsnivå. Alla säkerhetsaspekter är tillvaratagna, och våra lösningar passar allt från statliga organisationer och sjukhus, till större renhållningsbyråer, med högre krav på säkerhet och pålitlighet.

Personalbrist innebär inte längre stora problem i den dagliga verksamheten. Med CleanPilot får vår personal arbetsplaner som talar om vilka rum som ska prioriteras – en vägvisare och hjälpande hand under hela arbetsdagen.
Ängelholms kommun

All data i samma system

Rengöringsleveransen blir hela tiden mer digital. Det genererar data och insikter som gör det möjligt att optimalisera verksamheten och jobba smartare. För att kunna nyttja digitaliseringens oändliga möjligheter måste dock all data samlas på ett ställe, så att den långsiktiga verksamhetsplanen kan anpassas efter det faktiska behovet.

CleanPilot Connect

CleanPilot Connect är en plug-in i CleanPilot-konceptet som gör att du kan integrera information från sensorer i städplanen och sömlöst ansluta olika IoT-enheter och maskiner. Det innebär att du enkelt kan generera eller minska antalet uppgifter i städplanen, utan att behöva bearbeta data och kommunicera ändringar till städpersonalen.

cp-overview-connect
CleanPilot Academy

Vi vet att kompetens- och utbildningsstöd är viktigt i alla organisationer. Därför arbetar vi kontinuerligt med vår digitala utbildningsplattform CleanPilot Academy. Här har alla användare, oavsett roll och ansvar, tillgång till utbildning och kompetenshöjande material när och var som helst. Med CleanPilot Academy kan du vara säker på att din organisation har rätt kompetens. 

Har du frågor?

Våra experter och medarbetare svarar mer än gärna på dina frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!