Skip to content

Jobba med oss på Datec?

Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Med fokus på utveckling, laganda och tvärfunktionella team skapar vi ett samarbete som tar oss till nya höjder!

Design uten navn (56)

Tillsammans skapar vi digital utveckling

Vi har över 20 års erfarenhet av att digitalisera städbranschen. Det har gjort oss till Nordens ledande leverantör av ett samlat rengöringssystem som både förenklar och effektiviserar den dagliga städverksamheten. Vårt fokus är att skapa värde genom transparens, teamwork, innovation och passion.

Vi har över 10 000 användare, i över 150 olika organisationer, som dagligen använder CleanPilot. Plattformen erbjuder användare funktioner och stöd i sitt arbete, men också support från våra medarbetare inom försäljning, customer success, marknadsföring, utveckling och administration.

Vi besöker gärna våra kunder och vi har alltid dörren öppen för dem som vill besöka vårt moderna huvudkontor i Trondheim. 

Vad erbjuder vi?

Icons-May-29-2023-11-21-22-6197-AM

Tvärfunktionella team

Icons (5)

Heltäckande försäkring

22

Hemmakontor

21-1

Kompetensutveckling

18-1

Goda lönevillkor

Icons (12)

Teamfokus

14

Work/life balance

Icons-4

Flexibilitet

Icons (9)

Utvecklingsmöjligheter

Hur är det att jobba hos oss på Datec?

Vi har alltid varit innovativa och legat i framkant av den digitala utvecklingen inom städbranschen, och det kommer vi att fortsätta med.

Våra medarbetare är bland de bästa inom sina områden och tillsammans utvecklar vi kontinuerligt våra egna produkter och varje individs expertis. Vår innovationsförmåga och vårt fokus på kvalitet har hjälpt oss att utveckla en stor och växande kundbas i alla nordiska länder, inom både den offentliga och privata sektorn.

CleanPilot hjälper dig att förbättra arbetsflödet, ekonomi och utförandet i hela städleveransen. Tillsammans med våra partners kopplar vi ihop data från robotar, sensorer och människor som alla är en del av rengöringsprocessen.

Design uten navn (58)

Möt våra medarbetare

Ravi Kumar

Developer

ravi@datec.no

Jonas Forså

Sales Manager

jonas@datec.no
+47 45 90 67 21

Gunn Lauritzen

Key Account Manager

gunn@datec.no
+47 406 32 602