Skip to content

Om oss i Datec

I nästan 20 år har vi varit involverade i utvecklingen av digitala verktyg inom städbranschen och blivit marknadsledande inom Smart Cleaning.

Datec Photoshoot Dec22 - 24

Så bygger vi framgång och ser till att vara branschledande

Värdefokus, innovationsvilja, kundengagemang och stark närvaro i viktiga branschsammanhang har byggt vår framgång. Branschen utvecklas kontinuerlig och framtiden erbjuder många digitala möjligheter. 

Idag har vi över 20 medarbetare inom försäljning, Customer Success, marknadsföring, utveckling och administration.

De flesta av oss utgår från vårt huvudkontor i Trondheim, men vi har också förmånen att ha flera duktiga medarbetare i Oslo.

Vi har alltid varit innovativa och legat i framkant av den digitala utvecklingen inom städbranschen. Våra medarbetare är därför bland de bästa inom sina områden och tillsammans utvecklar vi ständigt både våra egna produkter och varje individs expertis.

Vi är ledande i Norden inom Smart Cleaning

Vi kommer alltid att vara en framåtlutad, engagerad och innovativ aktör i branschen och hålla i taktpinnen i digitaliseringsresan.

Vi har över 10 000 användare som året om kan nyttja vår support, samt våra system och digitala verktyg.

Vi fokuserar på att: 

  • Leverera toppkvalité för kunder
  • Jobba med rätt kompetenser
  • Skapa marknadsledande produkter
  • Samarbeta med rätt partners
  • Bidra till en hållbar och ekonomisk drift i städorganisationer
a woman is looking at a tablet
Genom att använda CleanPilot märkte vi att behovet av papperstömning minskade dramatiskt. Därav kunde vi utvinna synergieffekter mellan olika serviceområden och nu hanterar vi tjänsten via interna resurser.
Bjarte Nygård, Avdelningschef DSS

Möt våra medarbetare

Ravi Kumar

Developer

ravi@datec.no

Jonas Forså

Sales Manager

jonas@datec.no
+47 45 90 67 21

Gunn Lauritzen

Key Account Manager

gunn@datec.no
+47 406 32 602

Vi jobbar hårt för att uppfylla krav och åtaganden gentemot kunder och medarbetare

Det innebär att vi jobbar för en mer hållbar verksamhet och utveckling hos våra kunder. Vi fokuserar även på hållbarhet internt, framför allt genom att kontinuerligt förbättra vår egen verksamhet och bidra till FN:s globala hållbarhetsmål. Detta för att kvalitetssäkra vårt arbete och minimera vårt klimatavtryck, vilket vi certifierades för av Eco-Lighthouse 2022.

a picture of the earth

Bli en del av vårt team!

Vi har alltid kunden i fokus och kontinuerlig utveckling är ett viktigt ledord i vårt dagliga arbete. Hos oss får du jobba i en utvecklingsfokuserad miljö, i tvärfunktionella team.

Datec Photoshoot Dec22 - 6