Skip to content

Årets viktigaste dag - Städarnas dag

Varje dag är en dag för att uppskatta alla städare, men idag är anledningen extra bra. För idag är det din dag, och vi firar med dig!
Renholdernes dag 2023

Varje dag gör alla städare i Norge och Sverige en mycket viktig insats för arbetsmiljö, smittskydd och underhåll. Arbetet som läggs ner är formidabelt och utan er alla skulle landet mycket snabbt få stora problem med den dagliga verksamheten.

Första måndagen i december är en speciell dag för alla städare, eftersom städarnas dag firas i flera länder. En dag för att sätta extra värde på er själva, och där alla runt omkring kan påminnas om deras betydelse och funktion. Ni gör ett viktigt jobb som du ska vara stolt över, och ni går en spännande framtid till mötes.

Vi har under många år arbetat med att stärka städarna och genom digitalisering av städningen vill vi bidra till en bättre vardag för var och en av er, samt hjälpa chefer i hela landet att lyfta fram behov och effekt av arbete som görs.

Vi är väldigt stolta över att vi idag har kunnat göra lite extra för några av er, på årets viktigaste dag!

Vår Key Account Manager, Gunn Lauritzen, har idag bidragit till Uppsala kommuns event för deras runt 200 städare. Hon har genomfört en interaktiv, livedemo av CleanPilot på scen till stor förtjusning för hela publiken, serverat tårta och varit med på tävlingar för deltagarna.

Samtidigt har vår Rådgivare, Marius Bjørbu, gjort en jätteinsats på Viken fylkeskommunes event för deras ca 200 städare. Tillsammans med duktiga personer från N3, Compax, Tork Essity och Boss deltog han i en lärorik paneldebatt för att fokusera på framtidens städning.

Att delta i sådana eventer är viktigt för oss, för att ge något tillbaka till dig och din organisation. Därför kommer vi även nästa år att besöka en norsk och en svensk kund på denna dag. Läs mer om hur DU kan få besök av oss nästa år här.

Stort grattis på dagen från oss alla i CleanPilot by Datec!