Skip to content

CleanPilots sensorintegration: Från lokal innovation till internationellt erkännande

Vårt samarbete med Disruptive Technologies, där sensorer ger dig värdefull information för att skapa behovsbaserad städning, uppmärksammas internationellt. Enkel plug-and-play-installation och du är redo för Smart Cleaning.
MicrosoftTeams-image (46)-1-2

För att stärka och förbättra CleanPilot-konceptet har vi utvecklat partnerskap med andra ledande leverantörer som har kompletterande tjänster. På så sätt kan vi leverera ännu mer kompletta tjänster inom Facility Management och lokalvård.

I samarbete med våra partners, och inte minst våra kunder, arbetar vi kontinuerligt med att vidareutveckla branschen, och stärka lokalvårdaren. Dessa innovativa processer skapar stort värde för våra kunder, och uppmärksammas – även utanför Norden.

CleanPilot Connect möjliggör integrationer med de bästa leverantörerna av sensorer och data. Vi har under lång tid samarbetat med Disruptive Technologies, så att våra gemensamma kunder kan realisera behovsbaserad lokalvård, med dynamiska städplaner.
Det banbrytande samarbetet mellan oss har inspirerat den berömda globala tidningen "TechHQ" att skriva en artikel om våra lösningar.

Läs artikeln om du vill upptäcka hur CleanPilot, tillsammans med våra partners, revolutionerar städbranschen.
Så enkelt och så värdefullt för att optimera städarbetet!

Har din organisation ännu inte anammat den revolutionerande IoT-integrationen i marknadens bästa lösning?
Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga en framtidsinriktad, behovsbaserad städleverans.

Smart städning - i praktiken!